Конспект лекцій з дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Мартинова, Вікторія Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.
Keywords: конспект лекцій; готельно-ресторанна справа; готельно-ресторанний бізнес; устаткування закладів; різальне устаткування; подрібнювальне устаткування