Використання додатка Google Calendar для складання календаря подієвих активностей ресторану - Вишняков, Олександр Віталійович; Чайка, Тетяна Юріївна (My University, 2023)
Подієві активності – перспективний інноваційний спосіб підвищення конкурентоспроможності та залучення клієнтів до закладів ресторанного господарства. Управління подієвими активностями ресторану передбачає, у тому числі, формування банку подій, складання базового пакету подій та розробку Event-меню. Складанню Event-меню ресторану має передувати формування календаря подієвих активностей ресторану (restaurant events calendar) на конкретний період часу. Дане дослідження присвячено розгляду можливостей застосування додатку Google Calendar для складання плану подієвих активностей ресторану. Вибір програми Google Calendar як інструменту для складання календаря подієвих активностей ресторану є цілком виправданим, оскільки цей додаток поєднує в собі такі якості: наявність необхідного функціоналу, зручність у використанні, доступність і широка розповсюдженість. Все це робить додаток Google Calendar дуже зручним та ефективним інструментом для створення календаря подієвих активностей ресторану.

Events are a promising and innovative way to increase the competitiveness and customer engagement of restaurants. The management of restaurant events includes, but is not limited to, the creation of an event bank, a basic package of events and the development of an Event-menu. Preparation of restaurant Event-menu should be preceded by the formation of a restaurant events calendar for a specific period of time. This study focuses on how Google Calendar can be used to create a plan of restaurant events. The choice of Google Calendar as a tool to create a restaurant events calendar is fully justified, because the application has the following characteristics: the availability of the necessary functionality, ease of use, accessibility and widespread use. All of these features make Google Calendar a very convenient and efficient tool for creating a restaurant event calendar.
Using the Google Calendar App to Create a Restaurant Events Calendar
Keywords: ресторанний бізнес; подієвий менеджмент; подієві активності ресторану; Google Calendar; банк ресторанних подій; Event-меню ресторану; restaurant business; Event-management; event activities of a restaurant; Google Calendar; restaurant event bank; Event-menu of a restaurant