Формування парадигми бухгалтерського обліку для забезпечення стратегічного управління - Рета, Марина Володимирівна (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
В роботі розглянуто основні підходи до ролі бухгалтерського обліку в управлінні підприємством, вплив на його стратегічний розвиток.
Keywords: стратегічне управління; бухгалтерський облік; фінансова звітність