Ділові переговори в системі маркетингових комунікацій - Глущенко, Олександр Олександрович; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2023)
В доповіді доведено, що ділова бесіда - це специфічна форма контакту між людьми, які мають авторитет від своїх організацій, в ході якого відбувається обмін думками і обговорення конкретної проблеми з метою пошуку взаємовигідного рішення. Ділова бесіда - це акт безпосереднього взаємного спілкування в діловій сфері, здійснюваний за допомогою слів і невербальних засобів спілкування (міміки, жестів, манери поведінки).
Business negotiations in the marketing communications system
Keywords: ділова бесіда; ринок; бізнес-діяльність; маркетингові комунікації