Особливості впровадження та реалізації організаційно-економічного механізму підвищення енерго-ефективності промислових підприємств - Джеджула, В. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У роботі розглянуто особливості впровадження організаційно-економічного механізму підвищення енергоефективності промислових підприємств. Обґрунтовано ресурси, інструменти та основні етапи даного процесу. Запропоновано структурно-логічну схему моніторингу ефективності реалізації організаційно-економічного механізму

The peculiarities of introduction the organizational and economic mechanism of increasing the industrial enterprise’s energy efficiency are considered in work. The resources, tools and the basic stages of this process are recommended. The structural and logical scheme of monitoring the efficiency of the organizational and economic mechanism realization is offered
Keywords: енергозбереження; організаційно-економічний механізм; промислові підприємства; енергоефективність; energy saving; organizational and economic mechanism; industrial enterprise; energy efficiency