Дослідження сучасних підходів до визначення прибутковості підприємства - Стригуль, Лариса Станіславівна; Тур, Ганна Євгенівна; Стригуль, Антон Андрійович (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2019)
Прибутковість підприємства суб'єктів господарювання, незалежно від їх організаційно-правової форми і галузі функціонування, залежить від рівня забезпеченості підприємств ресурсним та фінансовим потенціалом, їх раціональним співвідношенням та ефективним використанням у процесі господарської діяльності.
Keywords: фінансовий потенціал; ефективність виробництва; прибутковість