Формування механізму розв’язання протиріч фінансизації у сучасних умовах - Рогозянська, А. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто основні напрями удосконалення системи державного та міждержавного макроекономічного регулювання фінансових ринків.

The basic directions of the perfection of the system of state and international macroeconomic regulation of financial markets are considered.
Keywords: макроекономічне регулювання; фінансові ринки; фінансова криза; фінансові інновації; глобалізація; бюджетний суверенітет; фіскальний розрив; macroeconomic adjusting; contradiction; fiscal break