Разработка методов комплексной оценки тяговых электропередач локомотивов - Иванов, К. А.; Носков, Валентин Иванович (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті запропоновані принципи застосування різних методів комплексної оцінки тягових електропередач автономних локомотивів.

The authors propose principles of using various methods of complex value for traction electrotransmission of autonomous locomotives.
Keywords: тяговый двигатель; дизель-генератор; редуктор; ЭП; мощность дизеля