Методичні вказівки з виконання техніко-економічного обґрунтування дипломних проектів за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" за напрямом підготовки 6.051301 "Хімічна технологія" - Верютіна, Вікторія Юріївна (Технологічний Центр, 2019)
Дані методичні вказівки призначені для виконання економічної частини дипломних проектів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051301 «Хімічна технологія» для студентів спеціалізації «Хімічні технології органічних речовин», «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» денної та заочної форми навчання. Вихідними даними для розрахунків в економічній частині дипломного проекту є дані, що надаються студентові керівниками роботи (технологами та економістами), а також інформація, що отримана студентами на виробництві.
Keywords: методичні вказівки; виробництво продукції; собівартість; ціна; витрати капітальні; інвестиції