Лексикографія - Дубічинський, Володимир Володимирович (НТУ "ХПІ", 2011)
Навчально-методичний посібник "Лексикографія" створено для студентів спеціальностей "Перекладач науково-технічної літератури" і "Прикладна лінгвістика" очної та заочної форми навчання. Охоплюються деякі найважливіші питання лексикографії (науки про словники), подається перелік найуживаніших словників української мови. Пропонується розширений список літератури з лексикографії.
Keywords: лексикографія; словники; словники української мови; лексикографування; типологія словників; системи комп'ютерного перекладу; комп'ютеризація словників