Вплив інноваційної діяльності на збільшення використання матеріальних і трудових ресурсів - Яковлєв, Анатолій Іванович (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, 2006)
Пропонуються методи оцінки ефективності процесів по створенню нових робочих місць. Наводяться склад і засоби розрахунку відповідних статей результатів і витрат.

Methods for an estimation of efficiency of new workplace creation processes are offered. The structure and means of calculation of corresponding clauses, results and expenses are resulted.
Keywords: капіталовкладення; місце робоче; інвестиції