Проблемні питання реформування податкової системи України - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2007)
Ключовим питанням податкової політики України в сучасних умовах є формування податкової системи, орієнтованої на економічне зростання.
Keywords: податкова система; податкові механізми; структура податкової системи