Частотне керування асинхронним електроприводом - Худяєв, Олександр Андрійович; Обруч, Ігор Володимирович; Асмолова, Лариса Валеріївна (Право, 2023)
Розглянуто основні питання, пов’язані з керуванням електроприводом з асинхронним двигуном, побудову замкнених систем керування. Наведено системи скалярного, векторного та нейромережевого керування. Призначено для студентів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та інших електротехнічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; фрикційні автоколивання; нейронні мережі; системи частотно-струмового керування; ротори; тиристорні перетворювачі напруги