Дослідження взаємозвязків в системі ринкової інфраструктури регіону - Васильєв, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена дослідженню взаємозв’язків розвитку ринкової інфраструктури регіону. Запропоновано систему показників розвитку ринкової інфраструктури в розрізі окремих складових. Оцінена варіація показників. Обґрунтовані висновки, що характеризують зв’язки розвитку окремих складових ринкової інфраструктури регіону .

The article is devoted research of intercommunications of development of market infrastructure of region. Thesystem of indexes of development of market infrastructure is offered in the cut of separate constituents. Variation of indexes is appraised. Conclusions which characterize the copulas of development of separate constituents of market infrastructure of region are grounded.
Keywords: регіональний розвиток; варіація показників; економічні процеси; market infrastructure; regional development