Початковий етап становлення електротехнічного факультету харківського технологічного інституту (1921-1930 рр.) (до 90-річчя створення електротехнічного факультету ХТІ) - Тверитникова, Олена Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Детально проаналізовано етап формування системи підготовки інженерів на електротехнічному факультеті ХТІ. Проведено оцінку діяльності професора П. П. Копняєва та визначено його внесок у створення факультету.

The detail research of the forming stage of the training engineers’ system was conducted on the base of electrical engineering faculty of KhPI. The estimation of Professor P. Kopnyaev’s activity was carried out and determined its contribution to the creation of the faculty.
Keywords: інженер; система підготовки; професор Копняєв; внесок; фахівці