Дослідження та розвиток методів визначення ознак та ймовірності банкрутства підприємств - Товажнянський, Вячеслав Леонідович (НТУ "ХПІ", 2009)
Проведено критичний аналіз існуючих вітчизняних та зарубіжних методів визначення ознак та ймовірності банкрутства машинобудівного підприємства. Розроблено рекомендації по сфері використання методичної бази в анткризовому управління машинобудівними підприємствами.

The walk through of existent domestic and foreign methods of determination of signs and probability of bankruptcy of machine-building enterprise is conducted. It is developed recommendation on the sphere of the use of methodical base in anti-crisis management machine-building enterprises.
Keywords: санація; реструктуризація; підхід методичний; стійкість фінансова; платоспроможність