Навчальна програма з дисципліни "Сучасні проблеми САПР" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2011)
Дисципліна "Сучасні проблеми САПР" – це одна з важливих складових дисциплін підготовки спеціалістів напрямку “Комп’ютерні науки”, включена до списку професійно–орієнтованих дисциплін. Студентам ф–ту транспортного машинобудування дисципліна викладається у 9-му семестрі, що дає можливість використовувати одержані знання, практичні навички при виконанні курсових, бакалаврських та дипломних робіт.
Keywords: моделювання; AutoCAD; геометричне моделювання; двомірне креслення; трьохмірне креслення