Проектно-логістичне управління функціонування підприємства на мікро- та макроекономічному рівні: сучасний погляд - Волоснікова, Наталія Миколаївна; Решетняк, Наталя Борисівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Розглянуто сучасний стан інтегрованої логістизації процесів на підприємствах України. Обґрунтовано пропозиції щодо перспективних напрямів розвитку інтегрованої логістизації процесів за участі різних суб’єктів. Проаналізовано взаємодію зовнішнього середовища прямого впливу і зовнішнього середовища непрямого впливу на логістичну систему.

The current state of integrated logistics of processes at the enterprises of Ukraine is considered. The proposals on perspective directions of development of integrated logistics of processes with the participation of various subjects are substantiated. The interaction of the external environment of direct influence and the external environment of indirect influence on the logistics system is analyzed.
Design and logistics management of the enterprise functioning at the micro- and macroeconomic level: a modern view
Keywords: зовнішнє середовище; прямий вплив; непрямий вплив; environment; direct impact; indirect impact