Забезпечення фінансової стійкості підприємства – суб’єкта ЗЕД - Глущенко, Ірина Володимирівна; Клименко, Г. В.; Таран, М. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Метою даного дослідження є виявлення факторів і основних причин, що впливають на забезпечення фінансової стійкості на підприємстві.

The purpose of given research is detection of factors and main reasons which influence on the ensuring of financialstability at the enterprise.
Keywords: фінансовий стан; коефіцієнти; фактори фінансової стійкості; financial stability; financial condition; coefficients