Гладкий, Федір ФедоровичГаврюшенко, Катерина Олександрівна2021-01-142021-01-142019Гладкий Ф. Ф. Нова альтернатива маслу-какао – етилові ефіри стеаринової кислоти / Ф. Ф. Гладкий, К. О. Гаврюшенко // ІІІ Міжнародна науково-практична конференця "Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" та VІ Міжнародна науково-практична конференція "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі" : матеріали доп., присвяч. 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій та 70-річчю каф. технології хлібопек. і кондит. виробів, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 99-103.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/50194ukкондитерські жириметод етанолізутвердістьв'язкістьстабільна модифікаціяплавленняНова альтернатива маслу-какао – етилові ефіри стеаринової кислотиThesis