Методичні рекомендації щодо виконання завдань поточного та підсумкового модульного контролю з української мови як іноземної та української мови за професійним спрямуванням для іноземних студентів 2 курсу (мова навчання – англійська) - Литвиненко, Ольга Олександрівна; Суханова, Тетяна Євгенівна (Національний фармацевтичний університет, 2021)
Методичні рекомендації призначені для англомовних студентів спеціальності "Фармація" з метою перевірки набутих знань з української мови. Рекомендації містять завдання з правопису та граматики, зразки контрольних робіт з поясненням щодо виконання та відровіді для самоперевірки, питання для самоконтролю та рекомендовану літературу.
Keywords: методичні рекомендації; підсумковий модульний контроль; поточний модульний контроль; українська мова як іноземна; українська мова за професійним спрямуванням; іноземні студенти; англійська мова навчання; результати навчання