Знешкодження вибухонебезпечних предметів у Чернівецькій області - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Самборський, Ярослав А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
До вибухонебезпечних предметів (далі – ВНП) належать: вибухові речовини, боєприпаси, піротехнічні засоби, саморобні вибухові пристрої. Для попередження загибелі або травмування людей важливо своєчасно проводити роботу по їх знешкодженню.
Keywords: боєприпаси; саморобні вибухові пристрої; вибухові речовини