Аналіз мікропроцесорного терміналу шафи керування обігрівом тунелів метрополітену - Грищук, Юрій Степанович; Зуєнко, С. Л. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведено аналіз функцій мікропроцесорного терміналу, розглянуті особливості роботи чотирьох аналогових струмових входів та чотирьох аналогових входів напруги пристроїв 7SJ624 і 7SJ64. Викладені особливості дискретних входів і виходів послідовних інтерфейсів. Розглянуто окремий сервісний інтерфейс для обліку даними з віддаленим центром через персональний комп’ютер та послідовний системний інтерфейс для роботи з різними протоколами і передачі даних в центральну систему контролю та керування.

Analysis of the functions of the microprocessor of the terminal, the peculiarities of the four analog current inputs and four analog input voltage devices 7SJ624 and 7SJ64. Outlined the features of digital inputs and outputs serial interfaces. Considered a separate service interface to record data with a remote control center via a personal computer and a serial system interface for various protocols and data transfer to a central monitoring and control system
Analysis of a microprocessor terminal of a control cabinet for underground railway tubes heating
Keywords: метрополітен; мікропроцесорний термінал; шафа керування; мікроконтролер; microprocessor terminal; control cabinet; microcontroller