Прилад для вимірювання гранулометричного складу частинок твердої фази пульп - Дубовець, Олексій Миколайович; Тошинський, Володимир Ілліч; Литвиненко, Ігор Іванович; Подустов, Михайло Олексійович; Литвиненко, Євгенія Ігорівна (ДП “Український інститут промислової власності”, 2013)
Прилад для вимірювання гранулометричного складу частинок твердої фази пульп містить приймальну ємкість, що має сферичне дно, в якій розташовані: живлячий лоток, перед яким встановлений стабілізатор витрати рідини, витратний лоток, в кінці якого встановлений щільномір, направляючий циліндровий кожух, всередині якого розташовані лопаті мішалки, стічний патрубок, електродвигун та мішалку.
Keywords: патент; корисна модель; пульпи; прилад для вимірювання; вимірювальна техніка; гранулометричний склад пульп