Дослідження ізоляційних матеріалів на основі нафтополімерних композицій - Мардупенко, Олексій Олександрович; Сінкевич, Ірина Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Проведено дослідження і розробка ізоляційних матеріалів на основі нафтополімерних композицій з підвищеною тріщиностійкістю покриттів. Research and development of insulating materials based on petroleum polymer compositions with increased crack resistance of coatings have been carried out.
Keywords: нафтовий шлам; полімер; композиція; бітум; асфальтобетонна суміш; petroleum sludge; polymer; composition; bitumen; asphalt concrete mixture