Кінетика електрохімічного розчинення сплаву ВК8 у лужному дифосфатному електроліті - Єрмоленко, Ірина Юріївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Методом лінійної вольтамперометрії досліджено анодну поведінку вольфраму, кобальту та псевдосплаву VK8 у лужному електроліті за присутності калію дифосфату. Встановлено кінетичні закономірності, стадійність та механізм процесу у розчинах з варійованим вмістом ліганду.
Keywords: поведінка анодна; вольфрам; ліганд; псевдосплав