Напрями забезпечення економічної безпеки транспортної системи - Хорошилова, І. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розкрито напрями забезпечення економічної безпеки транспортної системи України, що включають посилення державного регулювання,державного протекціонізму транспорту, оновлення рухомого складу, розбудови мережі міжнародних транспортних коридорів тощо. Схарактеризовано ситуацію, яка склалася у 2013 році.

In article the directions of providing economic security of transport system of Ukraine that strengthening of the state regulation, the state protectionism of transport, updating of a rolling stock, development of a network of the international transport corridors and so forth include are opened. Skharakterizovano a situation which developed in 2013.
Directions of providing economic security transport System
Keywords: ринкові відносини; транзитні потоки; національна безпека; ринки перевезень; ефективні напрями; міжнародні транспортні коридори; economic security; transport system; directions