Міжнародні стандарти аудиту: суть, склад та проблеми застосування в Україні - Бондаренко, Н. О. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті визначено поняття Міжнародних стандартів аудиту, приведені можливі порушення деяких Міжнародних стандартів аудиту при їх застосування в Україні.

In clauses it is determined concepts of International standards of the audit, the resulted possible infringements of some International standards of audit at their use in Ukraine.
Keywords: фінансова звітність; аудиторські докази; облікові оцінки; аудиторський висновок