Система управління знаннями як основа інноваційного розвитку підприємства - Черкасова, І. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті визначено значення системи знань організації для забезпечення сталого інноваційного розвитку промислового підприємства. Визначено етапи та запропоновано рекомендації з розробки системи знань підприємства.

The paper identified the importance of knowledge organization for the sustainable development of innovative industrial enterprises. Defined milestones and provide recommendations on the development of knowledge enterprise
Keywords: економіка знань; інноваційний потенціал; система знань; знання організації; мотиваційна програма