Парадокси системної трансформації суспільства: український варіант - Подольський, Микола Костянтинович (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена аналізу пострадянської трансформації українського суспільства. Акцентується увага на специфіці української моделі трансформації.

The article is devoted to the analysis of the post-Soviet of the Ukrainian society. The attention is paid to the specific features of the Ukrainian model of transformation.
Keywords: перетворення; зміни; криза; концепція розвитку; демократія; хаос; інтеграція; модифікація