Трудові ресурси, трудовий потенціал, робоча сила, людський капітал: взаємозв'язок категорій - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2009)
Проаналізовано підходи авторів до визначення та взаємозв’язку таких понять, як "трудові ресурси", "трудовий потенціал", "робоча сила" та "людський капітал".
Keywords: поняття економічне; термін; категорія економічна