Комплексний підхід до оцінки ефективності управління підприємством - Квятковська, Л. А.; Воробйова, Л. Д. (НТУ "ХПІ", 2013)
The article highlights the issue of assessing the economic efficiency of enterprise management system based on an integrated approach in selected functional components, which reflects the economic performance of the organization in a particular system of governance.

У статті висвітлюються питання оцінки економічної ефективності системи управління підприємством на засадах комплексного підходу при виділенні функціональних складових, що відображає економічні результати діяльності організації при певній системі управління.
Keywords: система стратегічного управління; SWOT-аналіз; узагальнені показники; часткові показники; коефіцієнт рентабельності; інтегральний показник