Діелькометричний контроль роботи установки компаундування автомобільних бензинів - Сатер, Набіль Абдель; Григоров, Андрій Борисович (Крок, 2022)
Запропоновано систему діелькометричного контролю роботи установки компаундування товарних автомобільних бензинів марок А-80, А-92, А-95 та А-98. Дана система дозволить здійснювати оперативний контроль технологічного процесу компаундування, корегувати склад товарних автомобільних бензинів, тим самим формуючі їх експлуатаційні властивості.

The system of dielectric control of work of installation of compounding of commodity motor gasoline’s of the A-80, A-92, A-95 and A-98 brands is offered. This system will allow for operational control of the technological process of compounding, adjust the composition of commercial gasoline, thereby forming their performance properties.
Dielectric control of the gasoline compounding plant
Keywords: бензини; система контролю; діелектрична проникність; присадки; компаундування; gasoline’s; control system; dielectric constant; additives; compounding