Конспект лекцій з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві. Частина 2 - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали конспекту лекцій містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю,.
Keywords: сфера гостинності; конспект лекцій; бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві; готельно-ресторанний бізнес; бізнес-плани