Управління системою нормування праці на промислових підприємствах - Маслак, Марія Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті розглянуті основні напрямки аналізу стану нормування праці на промисловому підприємстві. Виявлені недоліки в системі управління нормуванням праці на автомобілебудівному підприємстві.

In the articles considered basic directions of analysis of the state of setting of norms of labour are on an industrial enterprise. The found out failings is in control the system setting of norms of labour on a motor industry enterprise.
Keywords: нормативи міжгалузеві; аудит; структура організаційна; центр консультаційний