Ділова гра "Травма" - Латишева, Майя Михайлівна; Павленко, Тетяна Семенівна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Навчальний посібник містить сценарій і правила гри і методичні рекомендації та інструкції учасникам гри; комплект документів, що моделюють процес розслідування нещасного випадку, а також теоретичні і нормативно-правові довідкові матеріали та методичні рекомендації, які дають наукове, методичне та нормативно-правове обґрунтування процедур, які моделюються у ДГ "Травма". Призначено для викладачів та студентів вищих технічних навчальних закладів.
Keywords: травма; ділова гра; травматизм; виробнича травма; охорона праці