Бренд університету: методи формування - Мирошник, Тетяна Олегівна (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
В доповіді визначено, що бренд університету — це не просто логотип чи рекламне гасло, а сукупність уявлень, цінностей, досвіду, репутації та емоційного зв’язку, які існують у свідомості студентів, викладачів, роботодавців і суспільства в цілому. Сильний бренд університету дозволяє закладу виділитися серед конкурентів, залучити талановитих абітурієнтів, налагодити плідну співпрацю з партнерами, забезпечити високий рівень довіри та лояльності з боку стейкхолдерів
Keywords: бренд-менеджмент; гудвіл; менеджмент; стратегії; економіка; ефективність; університети