Людський капітал як складова капіталу підприємства - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2008)
Проаналізовано підходи авторів до складу капіталу підприємства та визначено роль і значення людського капіталу в ньому.
Keywords: праця; виробництво; процес трудовий; блага; діяльність інтелектуальна; капітал майновий