Навчальна програма дисципліни "Мікропроцесорні пристрої транспортних засобів" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
Навчальна дисципліна є однією з основних у підготовці бакалаврів по спеціальності "Електричні системи і комплекси транспортних засобів" і містить інформацію про побудову, приципи дії та характеристики електронних систем керування агрегатами і вузлами сучасних транспортних машин. Дисципліна базується на знаннях математики, фізики, прикладної механіки, теоретичних основ електротехніки, основ електроніки та мікросхемотехніки. Вона є базою для подальшого поглиблення знань в галузі проектування та розрахунку систем, що містять мікропроцесори, конструювання та діагностики таких систем і закладає підвалини для підготовки спеціалістів і магістрів
Keywords: транспортна машина; мікропроцесорні пристрої; навігаційні системи; класифікація систем запалювання; системи керування трансмісіями