Методологія інтелектуально-інноваційної діяльності - Косенко, Олександра Петрівна; Косенко, Андрій Васильович; Зозуля, Марина Олегівна (My University, 2020)
Проведене дослідження дозволило виявити і обґрунтувати сім поколінь організаційного оформлення діяльності зі створення, дистрибуції та споживання інтелектуально-інноваційні технології та розробити пропозиції щодо їх розвитку в сучасних умовах господарювання.
Keywords: інновації; інтелектуальна власність; нововведення; комерціалізація