Стартер-генератор постійного струму з неявнополюсним статором для тепловозів - Лущик, В'ячеслав Данилович; Варванський, Артем Юрійович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянутий стартер-генератор постійного струму з неявнополюсним статором для тепловозів, його конструктивні та електромагнітні особливості і відмінності в порівнянні з серійним стартер-генератором.

A diesel locomotive DC starter-generator with an implicit-pole stator is considered, its design and electromagnetic characteristics and distinctions compared with a production starter-generator.
A diesel locomotive DC starter-generator with an implicit-pole stator
Keywords: двигуни; потужність; асинхронні машини; магнітний потік; рухомий склад; DC starter-generator; implicit-pole stator; design; electromagnetic characteristics; diesel locomotive