Роздержавлення власності в транзитивній економіці України - Максименко, Яна Анатоліївна; Бондаренко, Н. В. (Харківський державний політехнічний університет, 2000)
У статті проаналізовано хід роздержавлення в Україні, обґрунтовано його переваги. Розглянуто особливості реформування власності в Харківській області, а також місце області серед інших регіонів країни. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності процесу роздержавлення.
Keywords: власність; роздержавлення власності; приватизація; ефективність