Вісник Національного технічного університету "ХПІ" - (:unkn) unknown (ТОВ ВПП "Контраст", 2022)
Віснику Національного технічного університету "ХПІ" присвоєно категорію В та внесено до "Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук", затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 409 (додаток 1) від 17.03.2020 р. Серія "Інформатика та моделювання" Вісника НТУ "ХПІ" включена у науковометричні бази Copernicus (Польща), Elibrary (РІНЦ), DOAJ (Швеция), Google Schoolar і базу даних Ulrich’s Periodicals Directory (New Jersey, USA).
Keywords: вісник НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; комп'ютерна інженерія; математичні методи; інформаційні технології; медичні прилади; автоматизація