Стан оборотних активів у підприємствах роздрібної торгівлі в умовах фінансової кризи - Власова, Наталія Олексіївна; Михайлова, Олена Валентинівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010)
Розглянуто і визначено основні тенденції у формуванні оборотних активів підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами в умовах фінансової кризи в Україні.

Onsidered and certain basic tendencies in forming of circulating assets of enterprises of retail business by food stuffs in the conditions of financial crisis in Ukraine.
Keywords: управління підприємством; рішення управлінські; товари продовольчі; Харків; діяльність господарська