Експериментальне дослідження процесу розгону колісного трактора Fendt 936 Vario - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович; Кожушко, Андрій Павлович; Мітцель, Микола Олександрович (НТУ "ХПІ", 2014)
В роботі наведена методика експериментального дослідження процесу розгону колісного трактора Fendt 936 Vario з безступінчастою гідрооб’ємно-механічною трансмісією, описано принцип дії приладів та апаратури, що використовувалися при випробуваннях. Досліджено вплив прискорення трактора при русі з усіма ведучими мостами при виконанні польових робіт, усіма і одним ведучим мостом при виконанні транспортних робіт, та варійованою силою тяги на гаку на буксування коліс трактора Fendt 936 Vario.

The method of experimental research of process of acceleration of the wheeled tractors of Fendt 936 Vario is resulted with a hydrostatic mechanical transmission, principle of action of devices and apparatus, which were used for the test is described in work.
Experimental study of the process of the runaway of the wheel tractor Fendt 936 Vario
Keywords: колісний трактор; розгін; гідрооб’ємно-механічна трансмісія; експериментальне дослідження; wheeled tractor; acceleration; hydrostatic mechanical transmission; experimental research