Удосконалення процесу підбору персоналу за допомогою використання технології Boolean Search - Ходирєва, Оксана Олегівна; Космін, Олександр Юрійович (Кам'янець-Подільський державний інститут, 2022)
В останні роки прискореними темпами відбуваються зміни в зовнішньому середовищі функціонування суб’єктів підприємницької діяльності. Одним з головних чинників цього є бурхливе зростання інформаційно-комунікаційних технологій. Роботодавці потребують якісної робочої сили щоб мати можливість швидко реагувати на появу різноманітних можливостей чи загроз. Проте зміни, що відбуваються на ринку праці вимагають нових підходів до відбору працівників. Наразі спеціаліст з підбору кадрів має приділяти все більшу уваги до нових джерел пошуку кадрів онлайн - у соціальних мереж та інтернет- спільнотах. Особливо це стосується IT-сфери, яка активно розвивається в Україні.
Keywords: Boolean search; рекрутинг; кадри; персонал