Фізико-хімічні процеси в зварних з’єднаннях - Дмитрик, Віталій Володимирович; Глушко, Альона Валеріївна; Погрібний, Микола Андрійович (My University, 2020)
Надаються вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Фізико-хімічні процеси в зварних з’єднаннях», що сприяють вирішенню практичних задач стосовно виробництва і експлуатації зварних конструкцій. Для студентів денної та заочної, а також дистанційної форм навчання спеціальності «131. Прикладна механіка», спеціалізація «131.11.Зварювання і споріднені процеси та технології».
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; зміст; реферат; вища освіта; склад курсової роботи; мета; завдання; варіанти курсової роботи