Обгрунтування використання низькокалорійних палив у ДВС та особливості спалювання біогазу в ДВС - Майстренко, О. Ю.; Куріс, Ю. В.; Власенко, В. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті обгрунтовані особливості спалювання низькокалорійного палива і біогазу в ДВС.

In the article the features of incineration of low-caloric fuel and biogas are grounded in DVS
Ground of the use of nizkokalloriynykh fuels in DVS and features of incineration of biogas in DVS
Keywords: біогаз; ДВС; особливості спалювання; низькокалорійне паливо