Етнокультурні традиції способу життя українців та народів західної культури - Горлов, А. С.; Блошенко, Олена Іванівна; Бубнов, Володимир Олександрович (Мадрид, 2019)
Дослідження спрямоване на пошук оптимальної моделі використання педагогічних технологій, які б поєднували загальносвітові цінності та національні особливості виховання молоді. Значні доробки у цьому напрямку мають фахівці дисциплін гуманітарного циклу, до яких належить і "Фізичне виховання".
Keywords: поведінка; норма; цінності; традиції; здоровий спосіб життя