Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Частина 2 - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Збірник містить матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», яка відбулася 14-15 листопада 2023 року. У тезах доповідей частини 2 збірника висвітлено результати досліджень фінансово-економічних та організаційних засад розвитку сфери гостинності і туризму, а також тенденції діджиталізації та Startup-проєктів у сфері туризму і гостинності. Матеріали збірника будуть корисними для здобувачів, викладачів, науковців та працівників індустрії туризму та сфери гостинності.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; маркетингові інструменти; розвиток туризму; регіони України; туристична індустрія; гостинна справа; історико-культурна спадщина; культурний туризм; готельний бізнес